Nej, jag gillar inte alla hjärtans dag

Och det är inte för att det är överhypat av butikerna för att vi ska handla mer som så många andra. ALLA högtider (om man nu kan kalla alla hjärtans dag för högtid) är överhypade av butikerna, ju mer de säljer desto mer tjänar de ju.

Anledning till varför jag inte gillar det är för att du kan ha ett hur dåligt förhållande som helst men på alla hjärtans dag, då jävlar! Då jävlar ska vi visa hur kära vi är.

Nu är inte jag någon expert på kärlek, jag är ju singel. (Inte för att det är något fel på att vara singel, utan jag gillar det. Även fast man egentligen inte får göra det, man måste ju hitta någon att vara tillsammans med, right?) Men en sak är säker när/om jag någonsin skaffar partner tycker jag det är viktigare att försöka hålla kvar gnistan och kärleken vid liv h e l a året. Visa lite uppskattning och kanske någon blomma då och då lite när som istället för att göra det för att man "måste". 

Sen tycker jag inte det är fel heller att fira alla hjärtans dag, för visst kan det vara lite speciellt att han en speciell dag bara du och din älskade? Men det är just det där tvånget jag inte gillar.

Och den tycker jag alla hjärtans dag borde kunna firas av alla. Måste det vara älskande par som firar? Kan det inte vara vänner som visar att de gillar varandra? Eller syskon? Kusiner? Kan vi inte göra som finland och kalla det "Vändag"?


Jag kanske inte är ett jättestort fan av denna dag, men jag fick i alla fall en liten alla hjärtans dag present av mor min ♥

Postat av: smäm

Jag gillar alla hjärtans dag :)

2012-02-15 @ 19:42:10
URL: http://smäm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0